×
TeknologiTophistorie

Nu kan alle Android-brugere få iMessage

Beeper Mini er en iMessage app til Android, der rent faktisk fungerer. Og den kan hentes til stort set alle Android-telefoner.

Har du frygt for grønne bobler, så kan du nu gøre noget ved det. Der er angiveligt dukket en app op, som sender de blå bobler til Apples iMessage fra Android-telefoner. Og denne gang lader app’en til at virke. Ligesom Beeper Mini, som den hedder, er bredt tilgængelig på Android-telefoner.

Det er knapt en måned siden at selskabet Nothing meddelte, at de havde gjort iMessage tilgængelig på deres telefoner via Nothing Chat app’en. Men den blev fjernet fra Play Store efter mindre end en uge på grund af sikkerhedsproblemer.

Beeper Mini er en lignende app. Men i modsætning til Nothing Chat, så kræver den ikke en Nothing-telefon, men kan installeres på Android generelt. Og endnu vigtigere: Den lader rent faktisk til at fungere efter hensigten. Den kan sende beskeder direkte til Apples servere.

Med hensyn til sikkerheden, så fortæller Beeper Mini, at alle beskeder sendes krypteret. Login-oplysninger til Apple-kontoen gemmes også krypteret – på egen enhed. Der skulle altså ikke være risiko for, at hverken Apple eller folkene bag app’en kan læse med.

Mediet The Verge har benyttet app’en i et par uger og er “overrasket over, hvor glat det fungerer. Der var ingen mistede beskeder, ingen ødelagte gruppechats”.

Beeper Mini kan hentes på Play Store. Den er gratis, men efter 7 dage kræver den, at man betaler et månedligt abonnement på 1,99 dollars.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.