Pixel
Home

Nu kan du bruge Siri Genveje med Philips Hue

Ny opdatering gør det muligt at bruge Siri Genveje sammen med dit Philips Hue-system.

Der er spændende nyheder i den seneste opdatering til Philips Hue-systemet, for nu er er Siri Genveje nemlig blevet integreret i systemet. Det betyder ikke alene, at Hue nu kan lære dine lysvaner og give dig hurtige genveje til favoritscener, men også at du selv er herre over de kommandoer der skal til for at aktivere de forskellige scener.

Opdateringen blev lovet tilbage i august og den blev frigivet onsdag. Siri Genveje blev introduceret med iOS 12 styresystemet til iPhone og iPad og gør det muligt at oprette sine egne små scripts, som får Siri til at udføre forskellige opgaver. Men med iOS 12 er der også åbnet op for at Siri “lærer” af dinevaner og selv kommer med forslag. Hvis assistenten for eksempel oplever, at du bruger en specifik scene på nogenlunde samme tidspunkt hver dag, vil den automatisk lave forslag på låseskærmen, Siri-søgning eller på Apple Watch-urskiven.

Men langt mere nyttigt er muligheden for at oprette egne stemmekommandoer til Hue; det betyder, at du ikke partout skal huske en specifik liste af kommandoer for at stemmestyre Hue, men kan lave dine egne kommandoer. Det betyder, at du kan bruge en nem kommando som “jeg ser film” til at få Siri til at indstille hver enkelt Hue-enhed optimalt til en aften foran tv’et.

For at kunne bruge Siri Genveje med Hue, skal du have den firkantede version2 af Hue Bridge – og naturligvis en iEnhed med iOS 12.

Hue-opdateringen gør det også muligt at indstille hvilke typer af beskeder du vil have fra Philips, når de laver nye produkter og funktioner.