×
Elbiler

Nu kan du få elbil på abonnement

Du behøver hverken købe eller lease for at køre i elbil; tjenesten Dribe gør det nu muligt at køre i en BMW i3 elbil på abonnement.

Der er angiveligt mange danskere, der er bekymrende for, om en elbil kan opfylde deres kørselsbehov. Det er en af årsagerne til at tjenesten Dribe nu gør det muligt at køre i elbil på abonnement. I første omgang har tjenesten fået BMW i3 – som du kan læse vores anmeldelse af her – på menukortet, men Dribe forventer at udvide sortimentet af elbiler i ”den nærmeste fremtid”. 

– Mange forbrugere vil gerne køre grønt, men er tilbageholdende med at investere i en elbil. Det skyldes ikke mindst bekymringen om, hvorvidt en elbil passer til deres behov i forhold til, hvor langt bilen kan køre per opladning. Den barriere fjerner vi nu, fordi vores medlemmer ikke er bundet af deres bil i lang tid og kan skifte, når deres behov ændrer sig, siger Lars Eegholm, der er adm. direktør i Dribe, i en pressemeddelelse.

Abonnementet dækker både service- og reparationsaftale, forsikring, vejhjælp, sommer- og vinterdæk, grøn ejerafgift samt et abonnement til Clever, der giver ubegrænset strøm fra 1.400 ladestationer landet over.

Det er dog ikke just nogen billig fornøjelse. Ud over at skulle betale et månedligt abonnement på 499 kroner for at være medlem hos Dribe, skal der betales 5.299 kroner for hver 30 dage bag rattet i BMW i3. 

Dribe har i dag omkring 2.000 medlemmer i Danmark – og de kan frit udskifte deres nuværende abonnementsbil med elbilen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.