Disney+Tophistorie

Nu kan du tegne abonnement på Disney+

Disney+ har åbnet for abonnementer i Danmark med et tilbud om et årsabonnement for 490 kroner. Du sparer en hundredelap.

Tegn et årsabonnement på Disney+, spar en hundredelap og vær klar til premieren den 15. september.  I dag kan fans for første gang abonnere på Disney+ i Danmark til en intropris på 490 kroner. Tilbudet er kun tilgængeligt frem til den 14. september 2020 og svarer til 41 kroner pr. måned. Normalprisen ved lanceringen bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Til gengæld er der ikke, som vi tidligere har skrevet, mulighed for en prøveperiode på tjenesten.

“Disney+ tilbyder fans i alle aldre en ny måde at opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten,” skriver Disney i en pressemeddelelse.

Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgængelige, inklusive en af de serier, der har været med til at cementere tjenestens succes i de lande, den allerede er tilgængelig i, nemlig Star Wars–serien The Mandalorian. Anden sæson får premiere i løbet af efteråret.

Du kan se en komplet liste over indholdet på Disney+ tjenesten, som blev udgivet da tjenesten gik luften sidste år. Den er naturligvis vokset siden, men præcis hvilke titler der bliver tilgængelig herhjemme, er endnu uvist.

Abonnenter får mulighed for at streame Disney+ på de fleste mobil- og tv-enheder ved lanceringen, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart tv. Der bliver mulighed for at oprette op til syv forskellige profiler. Samtidig får forældre mulighed for at oprette børneprofiler, som er nemme at navigere i, har en enkel brugerflade og giver adgang til børnevenligt indhold.

Streamingtjenesten bliver tilgængelig i Portugal, Norge, Danmark inklusiv Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg den 15. september – og du kan begynde dit abonnement her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.