Disney+

The Mandalorian vender tilbage til efteråret

Sidste afsnit af The Mandalorian er kørt over skærmen, men producenten bekræfter, at der kommer endnu en sæson til efteråret.

Mens Star Wars: The Rise Of Skywalker har delt vandene, så er både kritikere og seere ret enige om, at tv-serien The Mandalorian er Star Wars fra øverste hylde. Det sidste afsnit i sæson et er netop blevet lagt ud på Disney+, men heldigvis er der en sæson to i vente til efteråret. Det bekræfter seriens producent, Jon Favreau, på Twitter.

The Mandalorian finder sted mellem Star Wars VI: Return Of The Jedi og Star Wars VII: The Force Awakens i en tid, hvor First Order opstår i askerne efter Imperiet. Serien handler om dusørjægeren fra Mandalore, en karakter der er voldsomt inspireret af den populære figur Boba Fett og dennes faderlige ophav, Jango.

Seriens første sæson, der består af otte afsnit, er blevet pænt populær; primært på grund af karakteren The Child – også kaldet baby Yoda – der lynhurtigt er blevet et meme på nettet. Men også fordi serien formår at drysse masser af henvisninger til Star Wars-universet i hvert afsnit, men alligevel fremstå som helt sin egen. Svært inspireret af gamle spaghetti-western.

Til efteråret har Disney+ også premiere på sit første Marvel-show, nemlig serien The Falcon and the Winter Soldier. Der er endnu ingen detaljer om den serie, men den skulle være baseret på karakterne fra Avengers: Endgame, spillet af Anthony Mackie og Sebastian Stan.

Danskere har endnu ikke (officielt) adgang til Disney+. Tjenesten er i første omgang kun lanceret i USA, Canada og Holland, men kommer til Europa i slutningen af marts måned, hvor der gives adgang fra England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien. Det vides ikke hvornår tjenesten kommer til Danmark, men det er næsten sikkert, at den kommer; samtlige tjenestens serier har allerede undertekster på dansk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.