×
Apple TV+Tophistorie

Nu kommer der fodbold på Apple TV+

Apple har indgået en eksklusivaftale, der betyder, at de har eneret på at vise fodboldkampe fra den amerikanske MLS-liga de næste ti år.

Apple TV+ vil tydeligvis gerne have mere sport på programmet. Efter at have vist kampe fra Major League Baseball i årevis, i en række lande men ikke Danmark, er sigtekornet nu indstillet på fodbold. Altså soccer og ikke det, amerikanerne kalder fodbold.

Apple har indgået en aftale der betyder, at alle kampe fra Major League Soccer vises eksklusivt på Apple TV+ de næste ti år. Aftalen er historisk stor og det ser ud til, at seere i hele verden vil få adgang til kampene. Apple skriver i hvert fald, at:

“Fans over hele verden mulighed for at se alle MLS, Leagues Cup, 1 og udvalgte MLS NEXT Pro og MLS NEXT kampe på ét sted”.

– For første gang i sportens historie vil fans kunne få adgang til alt fra en større professionel sportsliga på ét sted. Det er en drøm, der går i opfyldelse for MLS-fans, fodboldfans og alle, der elsker sport, siger Eddy Cue, Apples senior vicepræsident for Services.

Kampene vil blive kommenteret på engelsk, spansk og fransk. Det oplyses ikke hvordan MLS integreres i Apple TV+ men det vil sandsynligvis blive en selvstændig kanal, lige som Paramount+ og Starzplay er det nu.

Apple TV+ er i øvrigt ikke begrænset til Apples egne enheder, men er også installeret på smart-tv fra Samsung, LG, Sony, Panasonic med flere.

Kilde
Apple PR
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.