×
GadgetsTophistorie

Nu kommer det batteridrevne OLED-tv

Amerikanske Displace er klar med et fuldstændig trådløst batteridrevet tv, der skal betjenes med håndbevægelser.

En nystartet amerikansk virksomhed vil gøre sig bemærket med “verdens første komplet trådløse tv”. Det batteridrevne tv vises frem på CES 2023 messen i Las Vegas den 5. januar. Alle stik i det 55 tommer store OLED-tv er fjernet. Til gengæld er Displace tv’et udstyret med fire porte til batterier, så det ikke behøver strøm fra stikkontakten.

Batteriet er så potent, at det kan forsyne tv’et med strøm i op til en måned, hvis man kan nøjes med at se seks timers tv om dagen.

Alligevel kan tv’et ikke helt undvære en stikkontakt. Som det er tilfældet med mange andre trådløse systemer, er der nemlig en seperat basisenhed, der drives af en uspecificeret AMD CPU og Nvidia GPU. Den kobler trådløst til selve tv’et via en Wi-Fi 6E-forbindelse.

Sandsynligvis er basisenheden også forsynet med de stik, der skal til, for at tilslutte eksterne enheder, såsom spillekonsoller og højttalere.

Flere skærme i hjemmet

Displace lægger ikke fingre imellem, når de skal beskrive deres nye tv:

– Displace genopfinder fjernsynet fuldstændigt med dets hardware- og softwareteknologier og brugergrænseflader. Det vil ikke bare ændre den måde, folk nyder underholdning i deres hjem, det vil også fremme hele tv-industrien,” sagde grundlægger og CEO Balaji Krishnan i en pressemeddelelse.

Han forestiller sig en verden, hvor flere skærme på væggene skal levere underholdning, uanset hvor forbrugeren befinder sig i sit hjem.

– For at opnå denne vision er det vigtigt at ombygge tv’et ved at eliminere alle almindelige frustrationer og gøre det ekstremt nemt at montere fjernsyn på enhver overflade i boligen.

Betjenes med håndbevægelser

Det batteridrevne tv skal betjenes med stemmestyring, men det er ikke alt. Displace omtaler også brugen af håndbevægelser, samt ansigtsgenkendelse (som kan slås fra) og computersynsteknologi. Derudover siger Displace, at brugere kan sammensætte op til fire trådløse tv’er til et kombineret 110-tommer 8K-tv.

Herunder specifikationerne på tv’et:

batteridrevne

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.