fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Nu kommer Facebook Live Audio til Danmark

Facebook ruller nu sine Live Audio-rum ud globalt, ligesom de kan oprettes direkte fra grupper.

Nu vil Facebook gøre sine Live Audio-rum tilgængelige globalt, skriver The Verge. Det betyder, at offentlige personer, kreatører og Facebook-grupper vil få mulighed for at starte Live Audio-rum med lyd der streames direkte til alle deltagere.

De Clubhouse-lignende lyd-rum debuterede i USA i juni måned og er en bare en af flere nye Facebook-satsninger på social lyd. I juni måned fik Facebook også podcasts i USA. Om Danmark også får podcasts i denne ombæring vides ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Live Audio-rummene har hidtil ikke været tilgængelig for Facebook-grupper, men det ændres i forbindelse med den globale udrulning. Det bliver desuden muligt at oprette rummene direkte fra Facebooks Android-app; indtil nu har det kun været muligt på iPhone.

I grupper kan administratorerne vælge, om rummet skal være privat eller offentligt.

I USA åbnes der samtidig yderligere op for den nye Soundbites-funktion, hvor brugere kan oprette små opslag, baseret på lydoptagelser – anekdoter, jokes, ja hvad som helst. Facebook siger at Soundbites stadig er under udvikling og den funktion kommer altså (endnu) ikke til Danmark.

Back to top button