×
TeknologiTophistorie

Nu testes den nye Rejsekort app

Nordjyder kan nu teste den nye Rejsekort app og endda spare op til 40 procent på rejsen samtidig. Her kan du tilmelde dig.

Det er mere end to et halvt år siden at den daværende transortminister Benny Engelbrecht lovede en Rejsekort app som alternativ til plastikkortet. Siden har der været total tavshed, men noget tyder på, at arbejdet skrider fremad. Løsningen testes nemlig i det fri – i første omgang i Nordjylland.

Testfasen løber frem til 30. november og er du Nordjyde, kan du tilmelde dig på Rejsekortets hjemmeside. Som en ekstra gulerod kan testerne spare op til 40 procent på rejserne i det Nordjydske. Hertil kommer de 20 procent rabat, som Rejsekortkunder automatisk får, når de rejser uden for myldretiden.

Den nye Rejsekort app gør det muligt at swipe ind og ud via mobilen i stedet for at bruge det fysiske Rejsekort. Der er dog et aber dabai; test-rabatte inkluderer kun rejser med NT’s busser og Nordjyske Jernbaners tog. Den omfatter ikke DSB og Arriva tog.

Praktisk om den digitale Rejsekort testløsning

  • Testperioden starter tirsdag d. 16. august og løber til d. 30. november 2022.
  • Vi har brug for max 2.000 kunder, så skynd dig at tilmelde dig som testkunde, hvis du vil være med. 
  • Rejsekort & Rejseplan A/S og NT tester denne digitale Rejsekort testløsning for at blive klogere på, hvordan en app-baseret løsning fungerer i den kollektive trafik i Danmark. Derfor er det afgørende for os, at du udfylder de spørgeskemaer, vi sender til dig under og efter testen, så vi kan bruge dine erfaringer til at blive klogere på, hvordan testløsningen fungerer.

(Kilde: Rejsekort.dk)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.