×
Gadgets

Ny læk: Samsung Galaxy Watch Active og det nye styresystem

Lækkede billeder viser masser af afslørede detaljer om Samsung Galaxy Watch Active og det nye One UI-optimerede styresystem.

Her en uge inden Samsungs Unpacked event har de starte problemer med at holde hemmelighederne inden for husets vægge. Den seneste læk afslører nyt om Samsung Galaxy Watch Active, det nye One UI-styresystem og Samsung Galaxy Buds-hovedtelefonerne.

Websitet SamMobile har fået fingrene i en række temmelig afslørede billeder af Samsungs kommende smartwatch, Galaxy Watch Active, der blandt andet viser den software som uret køres på. Der er adskillige nye nye og unikke urskiver, deriblandt en der fokuserer kraftigt på sundhedsdata.

Eksempler på urskiver fra Samsung Galaxy Watch Active.

I det hele taget virker sundhed som lidt af et tema i de lækkede billeder, der også viser en ny Samsung Health-app. Uret har åbenbart også mulighed for løbende at måle brugerens hjerterytme og advare, hvis der opstår uregelmæssigheder.

Samsung Galaxy Buds

SamMobile kan også vise nye billeder af Samsung Galaxy Buds – de komplet trådløse hovedtelefoner, der skal afløse IconX fra sidste år. Og selv om de umiddelbart ligner forgængerne, har Galaxy Buds fået trådløs opladning og større batterier, både i opbevaringsæsken og i selve hovedtelefonerne. 

Galaxy Buds vil være udrustet med 8 gigabyte lagerplads (til musik), Bluetoth 5.0-forbindelse og en IPx2-certificering der gør dem vandtætte.

Samsung Galaxy Buds.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.