TeknologiTophistorie

Ny landechef for Google i Danmark

Bianca Bruhn er kvinden, der afløser Malou Aamund som landechef for Google i Danmark. Hun kommer fra YouGov.

Google har fundet afløseren for Malou Aamund, der efter seks år i stolen stopper som landechef med udgangen af september. Afløseren hedder Bianca Bruhn, er 46 år og kommer fra en stilling som direktør for EU og Storbritannien hos YouGov.

Hos Google Danmark skal hun lede de 140 ansatte “i den massive digitale udvikling, samfundet gennemgår”, som Google fortæller i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Danmark er et digitalt foregangsland, hvor den enkelte dansker, private virksomheder og den offentlige sektor har en fantastisk digital parathed og appetit på forandring. Det er for mig et perfekt udgangspunkt for sammen at videreudvikle de løsninger, vores samfund har behov for, siger Bianca Bruhn i pressemeddelelsen.

– Biancas store faglige og menneskelige kvaliteter gør hende til en oplagt leder i Google. Hun kommer samtidig med et internationalt udsyn fra sine tidligere stillinger, som utvivlsomt vil komme vores partnere og kunder til gode, siger Peter Friis, der er Vice President for Google i Nordeuropa.

Malou Aamund meddelte allerede i januar måned, at hun ville søge nye udfordringer. Hun tiltrådte stillingen som direktør for Google Danmark i december 2016.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.