NetflixTophistorie

Ny trailer til Netflix-storfilmen The Adam Project

Ryan Reynolds møder sit yngre jeg i ny trailer til tidsrejseeventyret The Adam Project fra Netflix

Til at varme op for et af årets store satsninger, har Netflix netop sendt en ny trailer afsted til storfilmen The Adam Project.

I filmen møder vi 13-årige Adam Reed, der en aften finder en såret pilot i garagen. Piloten viser sig at være hans ældre jeg fra fremtiden, hvor tidsrejser stadig er i sin spæde start. Sammen drager de ud på et eventyr til fortiden, hvor de skal finde deres far og nå ja, redde verden.

Hvis traileren leder tankerne både i retning af Tilbage til Fremtiden og Stranger Things, så er det ikke tilfældigt. Instruktør Shawn Levy har udtalt at han har været stærkt inspireret af førstnævnte. Og så var han producer på sidstnævnte, som var en kolossal succes hos Netflix. Den fjerde sæson får i øvrigt premiere til maj i år.

Levy har fornyligt stået bag Free Guy til Disney, som også havde Ryan Reynolds i hovedrollen. I The Adam Project får han blandt andet selskab af Mark Ruffalo (The Avengers), Jennifer Garner (Dallas Buyers Club) og Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy). Den unge udgave af Reynolds bliver spillet af Walker Scobell i sin første store rolle.

The Adam Project får premiere på Netflix allerede d. 11. marts.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.