fbpx

 

 

 

 

NetflixTophistorie

Stranger Things 4 får premiere næste år

Eleven, Hopper og de andre vender tilbage i Stranger Things 4 næste år. Netflix har udgivet en kort teaser for fjerde sæson.

Den fjerde sæson af hitserien vender tilbage i 2022. Netflix har netop offentliggjort en kort teaservideo af Stranger Things 4, som den blot kaldes. Videoen kan ses nedenfor.

Den fjerde sæson har, ligesom stort set alt andet, været forsinket på grund af coronapandemien, men nu er i hvert fald sat årstal på. Om det så bliver til efteråret, vides ikke. Det er efterhånden to år siden, vi sidst var på besøg i Hawkins og Upside Down.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stranger Things 3 satte rekord, da den udkom. Ifølge Netflix havde mere end 40 millioner konti set serien inden for fire dage af premieren.

Netflix har ikke afsløret noget om handlingen i fjerde sæson, men ifølge rygterne rykker vi denne gang ud af Hawkins – måske endda Rusland, hvor den såkaldte post-credits-scene fra sæson 3 foregik.

Det ser heller ikke ud til, at Stranger Things 4 bliver den sidste sæson. I hvert fald har et par af seriens producere sagt til Hollywood Reporter, at ‘sæson 4 ikke er slutningen’.

En anden ting, vi ved med sikkerhed er, at Hopper ikke er væk. Tværtimod dukkede han op i Kamchatka, Rusland i førnævnte post-credits-scene. Se den herunder ….

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button