×
Gadgets

Geekbench målinger afslører ny Chromebook med nyt ChromeOS og Android 11

Det er stort set givet at nye produkter ikke får lov at blive afsløret af producenten. Der har været masser af rygter om Samsungs kommende Note og den nye iPhone 12 – og nu er der også lækket detaljer om et nyt Google produkt, nemlig en Chromebook med det helt nye ChromeOS og derpå også Android 11, som ellers først bliver afsløret d. 8 september.

Geekbench måling sladrer

Sladrehanken er denne gang en Geekbenchmåling lavet og uploadet fra den nye Chromebook. Det er navnet på Chromebook’en der sladrer, for “eve-arc-r” er henholdsvis Pixelbook, Android på ChromeOS og Android R (11). Dermed kan man udlede, at det er en ny Chromebook der kører ChromeOS og Android 11.

Faktisk blev det allerede for nogle uger siden afsløret, at der var nyt hardware under opsejling, da eve-arc-r blev fundet i kode i ChromeOS. Men med den nye Geekbenchmåling er der altså kommet lidt mere kød på, for nu kan vi også se, at enheden får 6,48 GB hukommelse og en to-kernet processor – ligesom Geekbench scoren på henholdsvis 1589 og 1839 for single-core og dual-core antyder at det er en relativt kraftig ChromeBook.

Klar til september – men nok ikke i Danmark

Det ventes at den nye computer bliver afsløret ved samme event hvor Android 11 officielt lanceres – formentlig i øvrigt sammen med en række andre nye Android og ChromeOS produkter.

Desværre har Google været ganske tilbageholdende med at lancere ny hardware i Danmark – blandt andet er Pixel telefonerne stadig ikke at finde her i landet – så det bliver nok desværre ikke til en dansk lancering i denne omgang heller. Ikke desto mindre bliver det formentlig muligt at købe den nye Pixelbook syd for grænsen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.