Gadgets

Er dette den lille iPhone 12?

Nye billeder viser efter sigende skærmen på den nye iPhone 12 i den mindste udgave. Er dette den "lille" iPhone, så mange har efterspurgt?

Som altid på denne tid af året myldrer rygterne om den kommende serie af iPhones frem – og nu er der dukket “rigtige” billeder op af den kommende iPhone 12 – i hvert fald hvis man skal tro leaker-kontoen “Digital Chat Station” på det kinesiske sociale medie Weibo.

Digital Chat Station har før været ude med enkelte forudsigelser med skiftende held – så de skal, som alle andre rygter, tages med et gran salt eller to. Ikke desto mindre peger de i samme retning som flere andre rygter – nemlig på, at der kommer en “lille” version af den kommende iPhone 12 på 5,4″. Dermed vil den kunne bruges med en enkelt hånd – endda, hvis du har relativt små hænder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billederne, der formentlig er taget et sted i Kina på en af de fabrikker der leverer dele til Apples iPhone, viser en “nøgen” iPhone – så reelt kan man kun se skærmen. Den viser dog en ganske stor udskæring – rygterne har ellers tidligere talt om en betydeligt mindre “notch”. Men det kan være, at det kun er skærmen på Pro-udgaven, der bliver med en mindre udskæring til kamera og andre sensorer.

Stor iPhone 12 serie på vej

Som vi tidligere har skrevet, så er der en ganske omfattende serie af iPhones på vej i et helt nyt design, der minder lidt om iPad Pro designet. Indtil videre ser det ud som om, at Apple holder fast i en lancering i september, på trods af corona – det vil i så tilfælde være en online lancering uden journalister, ligesom de seneste lanceringer.

Hvis du vil være opdateret på iPhone 12 og alle de andre kommende produkter fra Apple som vi kommer til at se her til efteråret, så giv iNPUT et like på Facebook.

Back to top button