GadgetsTophistorie

Nye billeder af Googles Android TV-dongle

Nye læk viser Googles Android TV-dongle og fjernbetjening med dedikerede knapper til både Netflix og Youtube.

Dette er sandsynligvis det hidtil bedste billede af den længe rygtede Android TV-dongle fra Google. Det kommer fra sitet WinFuture og er angiveligt renderinger, der skal bruges til marketingsmaterialet. Der er altså stor sandsynlighed for, at dette er den version, der forventes at blive præsenteret under Googles event den 30. september.

Ifølge rygterne hedder dimsen ‘Sabrina’ internt hos Google, men vil – ifølge yderligere rygter – blive markedsført som Chromecast with Google TV. Altså ikke Android TV. Det er angiveligt meningen, at Android TV-brandet helt skal udfases til fordel for Google TV.

Den nye Chromecast adskiller sig fra den nuværende idet den er udrustet med Android TV / Google TV og altså kan håndtere apps. Det er altså ike nødvendigt at ‘caste’ til enheden fra en mobiltelefon. Desuden har den en fjernbetjening og minder altså i højere grad om Apple TV-boksen.

Android TV-dongle
Endnu et billede af den nye Chromecast.

På billedet kan man tydeligt se fjernbetjeningen, der har dedikerede knapper til både Netflix, Youtube og Google Assistant.

Rygterne siger at den nye Android TV-dongle kommer til at koste 49,99 dollars (315 kroner) og vil blive tilgængelig i tre forskellige farver: ‘summer melon’ (pink), ‘rock Candy’ (grå) og ‘summer blue’ (blå).

Om den virkelig kommer den 30. september er uvist. Google har fortalt, at de under eventet vil præsentere både Pixel 5-telefonen og en ny intelligent højttaler. Resten er gætværk.

Et tidligere lækket billede af fjernbetjeningen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.