×
GadgetsTophistorie

Nye MacBooks med M3 chip kommer i oktober

Vi ser ud til at gå at par travle måneder i møde, hvad angår nyheder fra Apple. September måned byder traditionen tro på nye iPhones og nu tyder det på, at vi også ser en omgang nye MacBooks i oktober med M3 chippen.

Ifølge Bloomberg, vil Apple lancere nye Macbooks med M3 chippen en måneds tid efter de nye iPhones. Hvorvidt det bliver et formelt event, er der dog lidt tvivl om. Det kan efter sigende sagtens gå hen og blive blot en pressemeddelelse. I første omgang er det MacBook Air, MacBook Pro 13″ og Mac Mini der får den nye chip. 14″ og 16″ MacBook Pro-modellerne kommer først senere med M3 Pro og M3 Max.

M3 overhaler M2 Pro

Hvad angår M3 chippens ydeevne, tager vi et godt hop opad, hvis vi ser på tidligere rygter. Ifølge et rygte tidligere på året er M3 angiveligt 12% hurtigere end M2 Pro med 10 kerner, hvad angår single-core og multi-core ydeevne, i benchmarket Geekbench 6. M3 chippen forventes at have 8 kerner ligesom M2, fordelt på 4 højtydende kerner, samt 4 energieffektive kerner. Udover chippens højere ydelse, forventes den også at være mere strømeffektiv end forgængeren, takket være en mere effektiv 3nm-proces.


Læs også: Hyundai N Vision 74 vinder tre designpriser

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.