×
Gadgets

Nye Microsoft-mobiler kan bruges som computere

Helt som ventet præsenterede Microsoft onsdag eftermiddag en stribe nye smartphone-topmodeller. Hvad der ikke var ventet var, at de to Lumia 950-smartphones også kan dublere som computere. Tag mobilen med i byen. Når du er hjemme igen, kan du via den nye Microsoft Display Dock tilslutte mobilen til en ekstern skærm, tastatur og mus og dermed arbejde på telefonen som på en helt traditionel Windows 10-computer, samtidig med at du foretager opkald eller udfører andre opgaver.

Microsoft Display Dock omdanner mobilen til en fuldfed Windows 10-computrer.
Microsoft Display Dock omdanner mobilen til en fuldfed Windows 10-computer.

Der lanceres to topmodeller med Windows 10, nemlig Lumia 950 og Lumia 950 XL. De har begge AMOLED-skærme på henholdsvis 5,2 og 5,7 tommer, med en opløsning på 2560 × 1440 pixels. Desuden har Microsoft udstyret dem med den nyeste generation af PureView-kameraer med 20 megapixels, triple LED-blitz og 4K-videooptagelse, som skal give hurtigere fokus og skarpere billeder og videoer selv under vanskelige forhold.

Ud over de to topmodeller lancerede Microsoft Lumia 550, der skal være den billigste Windows 10 4G-smartphone.

De nye Lumia-modeller sættes til salg i USA i løbet af november. Det vides endnu ikke hvornår de nye Lumia 950-modeller rammer danske butikker, men de kommer, det skulle være ganske vist. De vejledende priser i euro er:

Lumia 950: 599€
Lumia 950 XL: 699€
Lumia 550: Ukendt
Microsoft Devices Dock: 99€

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.