×
Gadgets

Nyt i Android Wear: Interaktive urskiver

Google er ved at gøre klar til endnu en opdatering af sit smartwatch-styresystem Android Wear – og der er godbidder i sigte for dem, der går rundt med et Android-ur om håndledet. Ifølge websitet Phandroid vil Android Wear nemlig både få interaktive urskiver og et nyt kommunikationssystem, der gør det muligt at sende pulsslag og små kruseduller til andre Android Wear-brugere.

I skrivende stund accepterer Android Wear fem typer swipes og taps; swipe op, ned, til højre og til venstre. Derudover et langt pres på skærmen, for at skifte mellem de grafiske urskiver. Men med de nye interaktive urskiver introduceres en ny enkelt-tap betjening, der angiveligt kan bruges til at æstetiske ændringer, til at tappe sig gennem informationer og til at starte nye aktiviteter.

Den anden nyhed hedder ‘Together’ og er et kommunikationssystem, der lader til at være tyvstjålet fra inspireret af Apple Watch. Den gør det muligt at sende små beskeder, tegninger, pulsslag med mere direkte til bekendte med Android Wear. Hvis man har nogle.

Den seneste Android Wear-opdatering (version 5.1.1, red.) har bare et par måneder på bagen. Den nye opdatering skulle komme i starten af august, melder Phandroid.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.