×
Gadgets

Nu kan du bruge et Android ur med iPhone

Det er efterhånden lang tid siden, Google lancerede deres Android Wear, der er en softwareplatform til smartwatches fra forskellige producenter. Sidenhen har producenterne i vid udstrækning taget platformen til sig, og der findes i dag ure fra Huawei, LG, Motorola, ASUS og et par mindre producenter. Men alle disse ure har ikke været i stand til at “tale” med iOS, hvilket har udelukket iPhone brugere fra at købe et ur med Android Wear. Men det er nu ikke længere en hindring.

Alle kommende ure fungerer

I første omgang er det kun LG Watch Urbane, der fungerer med den nye platform, men i fremtiden kommer det til at ændre sig, for alle kommende ure – også de mange, der bliver lanceret på IFA fra og med onsdag i denne uge – vil understøtte iOS.

Den nye understøttelse af iOS betyder, at man vil kunne bruge sit Android Wear ur på følgende måder:

  1. Notifikationer – uret vil vise opkaldinformation, beskeder og kalenderaftaler.
  2. OK Google – via urets stemmekontrol vil du kunne få trafikinfo, information om flytider og meget andet.
  3. Fitness – du kan måle dine præstationer ved eksempelvis løb og fitness og eventuelt måle din puls ved hjælp af urets pulsmåler – og synkronisere det via telefonen.

Der bliver helt sikkert bygget mere ud på softwaren i kommende versioner, men med disse funktioner er de fleste formentlig allerede godt dækket ind i forhold til deres smartwatch behov.

I løbet af den kommende uge vil iNPUTs redaktion flytte til Berlin, hvor vi vil producere indhold til web og til næste nummer af magasinet. Husk at følge os på Facebook, så går du ikke glip af noget.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.