×
ElbilerTophistorie

Nyt ladekort virker på tværs af operatører

Et nyt ladekort til elbiler kan bruges med omkring 90 procent af alle ladestandere herhjemme – og 275.000 rundt om i EU.

Nu er det ikke længere nødvendigt at bøvle med brikker og apps for at lade elbilen op. Firmaet DCC Energi, der står bag de danske Shell tankstationer, har nemlig lanceret en ladekort, der fungerer på tværs af ladeoperatører. Det fortæller Bilmagasinet.

Kortet vil fungere ved ladestandere fra både Clever, E.On, Shell og øvrige tankstationer med ladestandere. Altså bl.a. Circle K og OK. Kortet vil kunne benyttes ved omkring 90 procent af alle ladestandere herhjemme.

Foruden de danske ladestandere vil det nye ladekort også give adgang til mere end 275.000 ladestandere i 25 europæiske lande. Rundt om i Europa kan kortet nemlig også bruges hos Ionity, Fastnet, Audi, Mer og Osprey.

Det nye ladekort er en forlængelse af det eksisterende Shell Card. Nye kunder vil automatisk få lademulighederne med, når de bestiller et Shell Card. Nuværende kunder vil indenfor den nærmeste fremtid kunne udskifte sit eksisterede kort med det nye.

Så mangler vi bare, at DCC Energi også gør priserne mere overskuelige hos de forskellige ladeoperatører. Adskillige undersøgelser har de seneste år vist, at den manglende gennemskuelighed på ladepriserne bremser skiftet til elbiler.

Kilde
Bilmagasinet
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.