GadgetsTophistorie

OnePlus har tre mobiler og et ur på vej i marts

Marts tyder på at blive en ekstrem travl måned for OnePlus, der ifølge nye rygter vil lancere tre mobiltelefoner og det lovede smartwatch.

I december måned bekræftede OnePlus-bossen Pete Lau at der kommer et OnePlus smartwatch – og at det kommer i starten af 2021. Nu siger de seneste rygter, at det bliver i marts måned. Og at der samtidig vil blive lanceret hele tre nye OnePlus 9 telefoner.

Den kendte lækker Ishan Agarwal har fortalt til 91Mobiles, at der kommer hele tre udgaver af OnePlus 9, nemlig den “almindelige” 9’er, en OnePlus 9 Pro og en billigere udgave med navnet OnePlus 9R. Uret forventes at blive døbt OnePlus Watch.

OnePlus 9R skal være en mellemmodel, der lægger sig mellem de to dyrere 9’ere og de billigere modeller i Nord-serien. Den bliver ikke nogen rumraket, men har dog – ifølge rygterne – et relativt stort batteri på 5.000 mAh.

Mens både OnePlus 9 og 9 Pro forventes at have 120 Hz skærme, vil 9R “blot” have 90 Hz opdatering. Den vil også være udrustet med en mere blodfattig processor i form af Snapdragon 690-chipsettet. Topmodellerne ventes at have Snapdragon 888.

I øvrigt hævder rygterne, at mindst en af topmodellerne vil have et kamera, der er lavet i samarbejde med legendariske Hasselblad. Det kunne måske rette rette op på OnePlus’ akilleshæl, der historisk har været netop kameraet.

Forventede OnePlus 9R specifikationer:

  • 6,5 tommer FHD+ skærm (90Hz)
  • Snapdragon 690 chipset
  • 64 megapixel kamera
  • 8 gigabyte RAM
  • 5.000 mAh batteri

OnePlus Watch, gættes der på, bliver et rundt smatwatch, der deler specifikationer med Oppo Watch RX, der blev præsenteret i oktober sidste år. Den er 43 mm stor og er udrustet med en 1,28 tommer stor AMOLED-skærm.

OPPO Watch RX
Fra præsentationen af Oppo Watch RX.

Med til historien hører, at iNPUT har modtaget besked fra OnePlus om, at der er “en overraskelse” på vej mod redaktionen. Den skulle lande i den kommende uge. Vi gætter på, det ikke er blomster …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.