GadgetsTophistorie

Rygte: OnePlus har seks nye mobiler på vej i 2022

OnePlus 10 Pro er lige på trapperne, men nyt rygte peger på at det langtfra er det eneste OnePlus har på vej i år.

Det varer ikke længe inden OnePlus lancerer nyeste flagskib – OnePlus 10 Pro – globalt. Det sker den 31. marts og iNPUT fik fornyligt et smugkig på kameraets formåen.

Læs om mere om det her: OnePlus 10 Pro – vores første billeder

Men der er mere i vente fra den kinesiske producent. Et nyt rygte peger på at der er yderligere seks modeller i støbeskeen til 2022. Samt et nyt smartwatch.

Lækkert kommer fra Yogesh Brar, der tidligere har kunne afsløre detaljer omkring OnePlus Nord 2 før den blev officiel. Så man kan formode at rygtet har en vis troværdighed. Nedenfor ses tweetet fra Brar, hvor de (formodentligt) kommende telefoner er listet.

Der er ingen detaljer på i hvilke hjørner af verden, at de enkelte modeller vil udkomme. Men vi skal nok ikke regne med at se OnePlus 10R på vores breddegrader, da 9R var en model særligt rettet mod det indiske marked.

I et senere tweet fra i dag har Yogesh Brar sat en række specifikationer på Nord 2T, som i følge eget rygte bør udkomme i de kommende måneder.

  • 6.43″ FHD+ AMOLED, 90Hz
  • MediaTek Dimensity 1300 processor
  • Kamera: 50MP (IMX766)(OIS) + 8MP (UW) + 2MP (Mono)
  • Frontkamera 32MP
  • 8/12GB LPDDR4X RAM
  • 128/256GB UFS3.1 lagerplads
  • Android 12
  • OxygenOS 12
  • 4.500mAh batteri
  • 80W opladning

Vi har tidligere kunne fortælle om Nord 3, der siges at komme med lynhurtig opladning: Rygte: OnePlus Nord 3 med 150W opladning er på vej

Watch … Nord

Derudover har Yogesh Brar også forleden kunne fortælle, at OnePlus har et nyt smartwatch på vej. Deres første forsøg med OnePlus Watch udkom for et år siden til relativt lunkne anmeldelser. Rygtet peger på at et nyt forsøg er undervejs, men under Nord-branded og derfor muligvis billigere end sidst, hvis prissætningen følger deres mobiler.

OnePlus Watch
Foto: iNPUT

Her er ingen detaljer eller specifikationer undsluppet, men det gættes på at uret vil være drevet af LiteOS og ikke Googles Wear OS, ligesom OnePlus Watch fra sidste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.