GadgetsTophistorie

OnePlus Watch lanceret – her er det

OnePlus Watch blev officielt lanceret i dag, men vi har haft det i hænderne og har billeder af brugerfladen.

Ud over OnePlus 9’erne have kineserne også sit første smartwatch med i posen dag. Ganske som lovet. OnePlus Watch gør det muligt at se og svare på meddelelser, foretage og besvare opkald, afspille musik og tage fotos – direkte fra håndleddet. Uret har 4 gigabyte lagerplads, hvoraf de to er ledige, og er kompatibel med de fleste Bluetooth-hovedtelefoner.

OnePlus Watch kan også forbindes med OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken ved opkald eller slukke for fjernsynet, når det registrerer, at brugeren er faldet i søvn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det runde design minder om et traditionelt armbåndsur med en glat bue på siden af ​​kassen, der er håndpoleret med mere end 20 behandlinger. Det 46 millimeter store ur er i rustfrit stål med 2,5D buet glas og et blankt CD-mønster på rammen.

To ugers batterilevetid

OnePlus Watch

Pete Lau overdrev ikke, da han lovede lang batterilevetid. Uret er udrustet med et batteri, der kan give strøm til op til to ugers brug. Hvis man er aktiv bruger kan man dog ikke forvente mere end en uge, men det er heller ikke skidt, set i forhold til den forslugne Apple Watch, der helst skal lades dagligt.

Til gengæld er OnePlus Watch så også mere simpelt end Apple Watch. Der er ikke indbygget eSim og ingen mulighed for at installere apps fra tredjepart.

OnePlus Watch kan måle puls, afstand, kalorier, hastighed og SWOLF-effektivitet for svømmere. Med en indbygget GPS sporer OnePlus Watch aktiviteten, selv når telefonen ikke er ved siden af ​​brugeren. Uret tilbyder også overvågning af iltmætning i blodet, stressovervågning, vejrtrækningsøvelser, pulsalarmer og påmindelser, der alt sammen håndteres i OnePlus Health-appen.

Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Watch vil blive frigivet om 1-2 uger, lover OnePlus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi havde mulighed for at kigge lidt nærmere på både den sorte og den hvide udgave af OnePlus Watch under et presseevent for nyligt (den skarpe læser kan gætte præcis hvornår). Der var dog nærmere mulighed for at bruge uret, så en anmeldelse må du vente på, til vi låner et eksemplar. Men her er en række billeder af den lille nye (klik for større):

Back to top button