×
Paramount+Tophistorie

Paramount+ kommer til Danmark næste år

Paramount+ skal være konkurrent til Netflix og Disney+. Tjenesten lanceres i 2021 og Danmark er med i første bølge.

Det bobler op med nye streamingmuligheder. ViacomCBS har netop meddelt, at Paramount+ skal lanceres som en selvstændig streamingtjeneste. Paramount+ har hidtil været tilgængelig som et tillægsprodukt hos tv-distributørerne, men den åbner som en selvstændig tjeneste i starten af 2021 og Danmark er med blandt de første lande, der får adgang.

Tjenesten vil samle indhold fra filmstudiet Paramount Pictures, ligesom der vil være tv-indhold fra CBS, Comedy Central, Nickelodeon, MTV, Showtime og Smithsonian. Der vil være mere end 6.000 film og tv-afsnit klar, når tjenesten åbner, oplyses det i en pressemeddelelse.

– Vi er rigtig glade for at udvide Paramount+ i Norden og tilføje både nyt og premium-indhold til vores eksisterende streamingtjeneste, som er attraktivt for både forbrugere og partnere. Med udvidelsen bliver vi en markant spiller på det globale streaming-marked og kan fremover sikre endnu mere underholdning til nordiske seere i alle aldre, siger direktør for ViacomCBS i Norden, Jesper Dahl.

Paramount+ bliver det eksklusive hjem for fremtidige Showtime-premierer, inklusiv dramaet First Ladies, hvor Oscar-, Emmy- og Tony-vinderen Viola Davis ud over at producere serien også spiller førstedamen Michelle Obama. Andre Showtime-premierer i 2021 er den længe ventede Halo, baseret på det populære computerspil af samme navn, samt American Rust og CBS All Access-serierne Guilty Party og The Harper House.

Paramount+ kommer også til at tilbyde originale serier, inklusive Lioness, instrueret af Taylor Sheridan og produceret af David Glasser og Jill Wagner, ligesom der er planer om en ny udgave af Behind The Music, produceret af Creature Films og MTV Studios.

Tjenesten vil i første omgang blive lanceret i Norden, Australien og Latinamerika. Samtidig omdøbes ViacomCBS’s amerikanske tjeneste, CBS All Access, til Paramount+. Der er endnu ikke nogen oplysninger om abonnementspriserne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.