×
GadgetsTophistorie

Er iPhone 14-design bekræftet ved et uheld?

Det lader til, at Apple ved et uheld har bekræftet, at iPhone 14 får ny to-delt notch. Det sker i en video til udviklere. Men bedøm selv ...

Længe har der verseret rygter om at iPhone 14 Pro-modellerne, der kommer senere på året, vil få en to-delt notch, nærmest som et væltet udråbstegn. Nu lader det til, at Apple selv har bekræftet de rygter.

I en video, der er fremstillet til udviklere i forbindelse med World Wide Developers Conference, WWDC, er iPhone-ikonet nemlig udstyret med den nye “udråbstegn-notch”.

Det er vores kolleger hos svenske Teknikveckan der har været skarpe. De fortæller yderligere, at det gamle iPhone-design er vist i alle de øvrige udvikler-videoer.

iPhone 14 Pro
iPhone-ikonet har fået ny notch. Stillbillede fra udviklervideo.

Apple fremstiller hvert år instruktionsvideoer, der viser udviklerne, hvordan de udnytter de nye funktioner i eksempelvis iOS og macOS. Denne video er en introduktion til AR-funktioner i iPhone.

Teknikveckan har været så venlige at klippe de sekunder ud, hvor det nye ikon popper frem. Men vil du hellere hellere tyge dig gennem originalvideoen, kan den ses her.

Du kan læse om de nye funktioner i iOS 16 lige her. Styresystemet udkommer sandsynligvis til september, når de nye iPhone 14 modeller er blevet præsenteret.

Mere fra WWDC 2022:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.