×
Hovedtelefoner

Philips Fidelio M2BT

Philips trådløse Fidelio M-serie har vundet hæder i alverdens magasiner – og det er ikke uden grund. Det er som om at Philips har høstet alt det gode fra de øvrige modeller og æltet det sammen til noget nær det bedste Bluetooth-headset, vi har haft pilfingrene i nærheden af.

Designet er minimalistisk. Det er design, du kan være bekendt at bære i offentligheden, selv om du har rundet de 30. Både byggekvalitet og udseende er helt i top; bøjlen er af metal og pakket ind i stof og syntetisk læder. Selv om kopperne sidder på ørerne, formår de alligevel at sortere en del baggrundsstøj fra.

Kopperne er behageligt bløde og bøjlen sidder godt på denne anmelders runde hovede. Men der lidt tendens til at de bliver anstrengende efter noget tid.

M2BT er også med i front, når vi taler funktioner. Ud over Bluetooth med aptX har den NFC, så du kan koble dem sammen med Android-mobiler ved at lægge den tæt op ad hovedtelefonerne. Derudover har M2BT ikke bare en, men to mikrofoner, hvoraf den ene er dedikeret til at måle ekstern støj og tilpasse volumen. Det giver virkelig god lyd, når man taler i telefonen. Desuden kan mobilen naturligvis fjernbetjenes via knapperne på højre kop. Denne anmelder er dog ikke fan af knapperne, der er lidt svære at ramme.

Takket være aptX leverer M2BT en fremragende lyd – hvis du har en mobil der understøtter standarden (det gør iPhone 6 for eksempel ikke). Lydbilledet er varmt og der er ikke den barskhed i lyden, som der ofte er i trådløs lyd. Rytmesektioner følges stramt og detaljer er klare. En virkelig lækker lyd, hvis ikke den bedste i testen.

Men toppen tages brutalt af, hvis man bruger en kilde uden aptX. Ikke at lyden bliver horribel, men den bliver mere ordinær, og iPhone-brugere bør i virkeligheden kigge et andet sted hen – der er ingen grund til at betale ekstra for aptX, når man ikke kan bruge det. Alternativt kan det faktisk betale sig at bruge det medfølgende kabel – det gør lyden bedre, men så forsvinder jo hele ideen med trådløse hovedtelefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.