fbpx

 

 

 

 

Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue Smart Button er endelig kommet til Danmark

Efter alt for lang ventetid er Philips Hue Smart Button langt om længe kommet officielt til salg herhjemme.

Det er mere end halvandet år siden Signify lancerede den lille fikse Philips Hue Smart Button, men hidtil har den udelukkende været til salg via Amazon. Danske netbutikker har også taget den hjem som parallelimport. Men nu er den sat officielt til salg herhjemme via meethue.com-hjemmesiden; den er dog allerede midlertidig udsolgt.

Philips Hue Smart Button er noget anderledes end de øvrige Hue-knapper, der har været på markedet herhjemme. Den er markant mere minimalistisk og kan sættes fast på alle metalflader, da den har indbygget magnet. En funktion, som også blev flyttet over på den seneste udgave af Dimmer Switch (læs vores anmeldelse her).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om den er klejn, kan den stadig både basale og udvidede betjeninger. Man kan eksempelvis hæve og sænke lysintensiteten ved at lave et langt tryk på knappen. Kontakten udnytter også en mulighed for at skifte funktion, baseret på tidspunktet af dagen. Via appen kan den for eksempel indstilles til at tænde for køkkenlyset på et bestemt niveau om morgenen – og et mere roligt niveau om aftenen.

Philips Hue Smart Button

Vi har skrevet en hel del om Smart Button i denne artikel, hvor vi gennemgår nogle af funktionerne. Herover et billede, vi tog, da vi så den første gang i Berlin i august 2019.

Den danske pris på den lille kontakt er 149 kroner, og den kan bestilles her. Men som nævnt er den desværre udsolgt på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button