×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue udsætter Matter-opdatering

Egentlig skulle Philips Hue have været med på Matter-vognen inden månedens udgang. Men det er nu udsat på ubestemt tid.

Matter blev officielt lanceret i november sidste år, men det er ikke gået voldsomt hurtigt med at få producenterne til at omfavne den nye standard. Og det er angiveligt en af årsagerne til, at Philips Hue udsætter deres Matter-opdatering.

I forbindelse med lanceringen fortalte Signify, der ejer Philips Hue, ellers, at systemet ville blive Matter-kompatibelt inden udgangen af første kvartal 2023. Det er som bekendt op over. Men nu forklarer Signify til Hueblog.de, at de vil vente med opdateringen til flere er kommet med på Matter-vognen.

Samtidig vil Signify bruge tiden til at forbedre integrationen, til brugernes bedste, forstås. Hueblog har fået følgende forklaring:

“I forbindelse med lanceringen af Matter, arbejder vi sammen med mange partnere i smart home-branchen. Med Philips Hue fokuserer vi altid på overbevisende kvalitet for at opfylde vores kunders forventninger. Derfor vil vi bruge lidt mere tid end oprindeligt planlagt på Philips Hue Bridge-softwareopdateringen, før vi gør den tilgængelig for alle forbrugere. Vi informerer dig, så snart vi har en konkret dato for udgivelsen af softwareopdateringen.”

Ud fra denne forklaring lader det til, at opdateringen ikke er lige på trapperne. Det lader til, at Hue-ejere må væbne sig med tålmodighed.

Matter er en standard, der gør det nemt for smarthome-produkter fra forskellige producenter at “tale sammen”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.