fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Playstation 5 handles til ågerpriser på DBA

Det er ikke nemt at få fingrene i Playstation 5 konsollen, der kommer i denne uge, og det udnyttes groft på Den Blå Avis.

Egentlig koster en funklende ny Playstation 5 spillekonsol med optisk drev 4.199 kroner. Men på Den Blå Avis handles konsollen for op til 20.000 kroner stykket. Det er nemlig ikke nemt at få fingrene i konsollen, selv om den officielt kommer til landet torsdag.

De eksemplarer, der kunne forudbestilles, er revet væk og der er ikke produceret konsoller nok til, at Sony kan følge med efterspørgslen. Samtidig har Sony meldt ud, at konsollerne ikke sælges til salg i de fysiske butikker – årsagen er angiveligt COVID-19. Adskillige forhandlere har derfor meldt ud, at de ikke forventer at kunne sælge Playstation 5 på denne side af nytår.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har fået nogle af de personer, der var heldige at få et reserveret under forudbestilingerne til at sætte dem til salg på blandt andet Den Blå Avis. Men de tager sig betalt for det. Prisen på den “store” model med optisk drev står typisk til mellem 9-10.000 kroner. Altså mere end dobbelt op på Sonys pris. En enkelt kræver i skrivende stund 19.500 kroner for konsollen.

Kan du “nøjes” med Digital Edition uden optisk drev, “slipper” du med omkring 5-6.000 kroner. Den koster i virkeligheden kun 3.400 kroner.

Playstation 5
Skærmbillede fra Den Blå Avis i dag, onsdag.

Situationen er ikke meget bedre udenfor Danmark. På eBay sælges konsollen for mellem 7-11.000 kroner – dertil kommer forsendelsesomkostninger og moms, hvis den købes uden for EU.

I USA kom Playstation 5 på gaden i sidste uge – og fik fremragende kritik fra de amerikanske medier. Vi håber også at kunne lægge en anmeldelse ud en af de nærmere dage. Giv vores Facebook-side et Like, hvis du vil holdes opdateret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button