StreamingTophistorie

Pluto TV er en ny gratis streamingtjeneste herhjemme

Viafree sluges af Pluto TV, der viser gratis indhold mod reklamer. Tjenesten åbner op herhjemme til næste år.

De tektoniske plader i streaming-land bevæger sig endnu en gang. Tjenesten Pluto TV, der viser film og serier mod betaling i form af reklamer, åbner op herhjemme næste år. Til gengæld lukkes Viafree, der integreres i den nye tjeneste. Det fortæller Viacom CBS og Nemt Group i en pressemeddelelse.

“Pluto TV vil introducere den nye platform med kuraterede kanaler og on-demand programmer med både internationalt og lokalt indhold,” skriver selskaberne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seerne vil være i stand til at se lokale Viafree-shows såsom Paradise, Luksusfælden og Familien fra Bryggen sammen med globalt indhold fra ViacomCBS’ portefølje såsom The Hills, Awkward, MTV Unplugged og Catfish samt indhold fra flere partnere samlet i tematiske kanaler som for eksempel Movie, Crime, History og Comedy.

– Vi er meget glade for gå ind i dette partnerskab med Nent Group for at skabe denne nye og udvidede version af Pluto TV. Kombinationen af vores globale indhold og Pluto TVs førende teknologiske platform, sammen med Nent Groups størrelse på annoncemarkedet og stærke lokale Viafree-indhold, vil positionere tjenesten som den førende spiller på det voksende FAST/AVOD område, siger Raffaele Annecchino, præsident og administrerende direktør for ViacomCBS Networks International (VCNI).

Pluto TV er tilgængeligt på 26 markeder globalt, inklusive USA, Latinamerika og Europa. Efter lanceringen af ​​Pluto TV vil Viafree blive udfaset som en selvstændig platform.

Tjenesten er tilgængelig på adskillige platforme, deriblandt iOS-enheder, Apple TV, android-enheder, computer, PlayStation og adskillige smart-tv-platforme. Den europæiske hjemmeside kan besøges her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button