×
ElbilerTophistorie

Polestar 4 får premiere om en uge

Den hemmelige Polestar 4 vises frem den 18. april under Shanghai auto show.

Polestar er endelig klar til at vise Polestar 4 frem. Det kommer til at ske i næste uge, nærmere bestemt den 18. april under Shanghai auto show. Svensk-kineserne har været gavmilde med billeder af både Polestar 3 og 5, der kommer senere, men 4’eren har de holdt bag lukkede døre. Indtil nu.

Selskabet skriver om den nye model, at de har “taget SUV-coupéen og transformeret den, så den er tilpasset den elektriske tidsalder. Polestar 4 forener aerodynamikken fra en coupé med pladsen i en SUV, samlet i en pakke, forstærket af moderne teknologi”.

– Polestar 4 er ikke bare en forsimplet udgave af vores første SUV. Derimod har vi gentænkt hele designet for at skabe en ny type SUV-coupé, siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

Den elektriske SUV-coupé vil også være den hurtigste Polestar-bil til dato, lover selskabet.

I midten af februar slap de første spionfotos af Polestar 4 ud. Men ellers har Polestar formået at holde kortene tæt til kroppen. Således er der heller ikke nogen valide rygter om bilens bestykning i forhold til batteri og motorer.

Prisen kan der derimod gisnes om; 4’eren bliver stensikkert dyrere end Polestar 2 og sandsynligvis billigere end Polestar 3. Thomas Ingenlath har tidligere sagt i et interview, at de sigter efter at ramme et prispunkt på omkring 55.000 euro. Det svarer til lidt over 400.000 kroner (inden dansk moms og afgift).

Andre steder snakkes der om en startpris på 75.000 dollars (500.000 kroner før afgifter og moms).

Polestar 3 går i produktion i midten af 2023. De første leveringer i Europa forventes i fjerde kvartal af 2023. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.