fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Polestar bekræfter: Vil bygge denne bil

Polestar, Volvos luksusbrand, har tænkt sig at bygge et spektakulært bæst af en elbil.

Polestar – Volvos luksusbrand, der bygger elektriske biler – har bekræftet, at de har tænkt sig at bygge bilen på billederne herunder. Vel at mærke præcis som den ser ud, på trods af, at det egentlig er en koncept bil. I forvejen har firmaet allerede Polestar 1 og Polestar 2 på gaden, men nu kommer altså også Polestar Precept.

Thomas Ingenlath, CEO, har dette at sige om den nye bil i forbindelse med afsløringen, der fandt sted i Beijing på 2020 Beijing International Automotive exhibition:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“‘Smuk. Spektakulær. Cutting-edge. Vi vil se den på vejen!’ – var hvad pressen skrev om Precept og kunderne sagde: ‘Vi vil have den!’, så vi besluttede at bygge den.”

Polestar – hører hjemme i Kina

Polestar er en del af Volvo, men eftersom Volvo er ejet af kinesere, er bilerne bygget i Kina – og firmaet ser da også det kinesiske marked som hjemmemarkedet:

“Kina er et hjemmemarked for os og vi ser større og større efterspørgsel efter bæredygtighed her. Med denne nye fabrik vil vi igen sætte baren højere og vi satser på at producere den mest avancerede og high-end elektriske bil i Kina – med det laveste CO2 aftryk, sagde Thomas Ingenlath i forbindelse med afsløringen af, at firmaet vil bygge Precept – og en ny fabrik, hvorpå bilen skal samles.

Der er desværre ingen offentliggjort tidsplan i forhold til, hvornår vi eventuelt kan få lov at se Precept på vejen – og om vi overhovedet får den her til landet. Prisen er indtil videre også en hemmelighed, men vi gætter på at ordet “dyr” nok ikke er helt forkert.

Du kan se flere billeder af den – nu bekræftede – elbil i galleriet herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan læse mere om Volvo Polestar her.

Back to top button