Gadgets

Polk lancerer ny soundbar med indbygget Alexa: CommandBar

Amerikanske Sound United har netop lanceret en ny soundbar under Polk brandet - CommandBar med indbygget Amazon Alexa

Polk er ikke just et stort mærke på danske breddegrader, men det er ved at ændre sig. Sound United, der står bag mærket, er i forvejen godt repræsenteret i Danmark med deres andre mærker – deriblandt Denon og Marantz. Vi har tidligere testet deres Magnifi Mini der har været at finde på de danske hylder, men ellers har der været lidt stille fra Polk de seneste år. Det vil Sound United dog lave om på, og i nat dansk tid (eftermiddag Las Vegas tid) har de lanceret en ny soundbar, Polk CommandBar.

Indbygget Alexa

Som mange af de andre lydproducenter har også Polk fundet ud af, at stemmestyring er det nye sort. Derfor har de bygget Alexa ind i den nye CommandBar. På den måde får man adgang til alt det, Alexa kan levere: Stoppe og starte musik og video, få vejrudsigten, oprette begivenheder i en kalender og så videre.

Dave Limp, Senior Vice President, Devices and Services fra Amazon var til stede ved lanceringen – og han havde fundet de store ord frem:

“Vores mission er at bygge den intelligente computer fra Star Trek. Du ved, den der altid er til stede og altid er klar til at svare på spørgsmål eller udføre forskellige opgaver. Polk CommandBar er et godt skridt på vejen.

CommandBar er kun ca. 5 cm høj og vil derfor ikke fylde meget under fjernsynet. Den kan både stå på et bord og monteres på væggen.

CommandBar vil være at finde på hylderne i USA til April og i løbet af foråret i Danmark. I USA vil prisen være 299$, hvilket formentlig vil betyde en vejledende udsalgspris på et sted imellem 3.000 og 4.000 kr. i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.