×
Gadgets

Porche på vej med ekstrem Tesla konkurrent

Tesla har indtil nu været kongen af elektriske biler med deres Model S og de kommende Modeller X og 3. Men konkurrenterne begynder at vågne til dåd, og nu er en af de dominerende luksusbil producenter altså på vej med deres bud på en elektrisk kraftkarl.

Porsche har døbt deres nye koncept Mission E (Formentlig for Electric) og den er et match for Teslas Model S på de fleste områder: en rækkevidde på ca. 500 km på en opladning, 0-100 på 3,5 sekunder og – måske vigtigst af alt – en opladningstid på kun 15 sekunder! Og netop det sidste bliver givetvis et konkurrenceparameter for fremtidens elbiler, da det vil betyde en meget mere lige konkurrence med benzinbilerne.

Først klar i 2020

Det med hurtigladere har Tesla da også allerede indset og er langt med deres udbygning af netværket med hurtigladere rundt omkring i både USA og Europa. Hvordan Porsche har tænkt sig at arbejde med infrastrukturen der skal til for at få bilerne ladet så hurtigt, har de ikke løftet sløret for – men det behøver de heller ikke at gøre allerede nu, for Mission E er først klar hos forhandlerne i 2020 – og inden da har Tesla formentlig allerede flere modsvar klar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.