×
Elbiler

Prototype 9 er en retro racer med en Nissan Leaf indeni

Nissan Leaf er måske ikke verdens mest sexede elbil, men i den nye udgave har den en rækkevidde på op til 400 km., og den er meget mere effektiv end den nuværende udgave. Men hvis det stadig ikke er sexy nok til dig, så har firmaet Infinity måske bygget en bil, der kan få dig til at kigge en ekstra gang. Den nye Prototype 9 er nemlig bygget over indmaden fra en Nissan Leaf – men den ser helt, helt anderledes ud.

Sportsvogn fra 40’erne

Prototype 9 er resultatet af en diskussion hos Infinity designs. Alfonso Albaisa, senior VP, Globalt Design, siger: “Hvad hvis vi skulle bygge en racer fra 40’erne. Hvis vi skulle opfinde en bil der kørte på racerbaner som Japans Tamagawa Speedway – hvordan ville den så se ud?”

Svaret blev Prototype 9, der har en topfart på 170 km/t og når fra 0 til 100 km/t på omkring 5,5 sekunder, hvilket er noget hurtigere end racerbiler fra 40’erne kunne klare. På en bane vil bilen kunne holde batteri i ca. 20 minutter – hvis man altså giver den fuld gas.

Bilen har præmiere i løbet af denne måned – i øvrigt ret tæt på Nissan Leaf 2018, der ser dagens lys engang i starten af september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.