×
Elbiler

Nye detaljer: Porsches Mission E skal tage kampen op med Tesla

Porsches bud på en elektrisk superbil skal tage kampen op med Tesla - med 670 elektriske hestekræfter

Teslas Model S har i efterhånden en del år siddet ganske sikkert på øverste plads på podiet for luksusbiler. Men konkurrenterne er efterhånden ved at være godt på vej med deres egne bud på vilde elektriske luksusbiler – både Audi og Mercedes arbejder hårdt på nye modeller, som vil være at finde på markedet inden for ganske få år. Nu støder Porsche til med deres Mission E.

0 til 100 på 3,5 sekunder

Mission E bliver, som de fleste elektriske superbiler, en ekstremt hurtig vogn. Den vil kunne accellerere fra 0 til 100 på blot 3,5 sekunder. Det er dog et stykke fra Teslas Model S, der i Ludicrous mode kan nå 100km/t på blot 2,7 sekunder.

Lang rækkevidde og hurtig opladning

En af de største hindringer for udbredelsen af elbiler er, at rækkevidden ofte er begrænset – og at opladningen er en langsommelig affære. Porsche Mission E gør dog et forsøg på at komme nogle af bekymringerne imøde, for den kan køre op til 500 km. rækkevidde på en opladning, og – måske endnu vigtigere – så er den ekstremt hurtig til at lade op: På bare 20 minutter kan den lades til 80% af kapaciteten. Måske endnu mere interessant, så slipper man for at rode med kabler, for bilen kan oplades via induktion – man kører altså simpelthen bare hen over en ladeplade for at starte opladningen.

Mission E ventes på gaden engang i løbet af 2020 – og vil koste ca. det samme som en Model S fra Tesla.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.