Gaming

Post-apokalyptisk dinosaurus-jagt på PlayStation 4

Sony positionerer det længe ventede Horizon Zero Dawn som det næste store eksklusive PlayStation-spil, og vurderet på den foromtale spillet har fået, er der noget om snakken.

Horizon Zero Dawn er et såkaldt open world-game (som Grand Theft Auto-serien), hvor der måske nok er en historie, men hvor spillet giver dig friheden til at udforske og opdage verden. Det udspiller sig i en fjern og frodig fremtid, hvor mennesker bevæbnede med primitive våben jager og bliver jaget af gigantiske robot-væsener.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En kæmpe verden at udforske

Horizon er udviklet af Guerilla Games, der er mest kendt for Killzone-serien af skydespil til PlayStation.  Flotte og udmærkede 3D-skydespil, som dog ikke fik nogen anmeldere til at falde ned af stolen i begejstring. Men Horizon Zero Dawn, der har været under udvikling siden 2012 ser ud til at gå i en helt ny retning.

Første imponerende trailer til spillet blev vist på E3-messen i 2015 og siden har der været en stille strøm af billeder og videoer fra spillet. Tidligere i denne måned blev der f.eks. lækket et kort over spillets verden, der viste de tre hovedområder Sunfall, Meridian, og Mother’s Heart, som slår én vigtig ting fast: Spillet bliver stort. Vi glæder os til at se, hvor stort i næste uge.

Se en gameplay-trailer i 4K her.

Horizon Zero Dawn

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button