×
Gaming

Post-apokalyptisk dinosaurus-jagt på PlayStation 4

Sony positionerer det længe ventede Horizon Zero Dawn som det næste store eksklusive PlayStation-spil, og vurderet på den foromtale spillet har fået, er der noget om snakken.

Horizon Zero Dawn er et såkaldt open world-game (som Grand Theft Auto-serien), hvor der måske nok er en historie, men hvor spillet giver dig friheden til at udforske og opdage verden. Det udspiller sig i en fjern og frodig fremtid, hvor mennesker bevæbnede med primitive våben jager og bliver jaget af gigantiske robot-væsener.

En kæmpe verden at udforske

Horizon er udviklet af Guerilla Games, der er mest kendt for Killzone-serien af skydespil til PlayStation.  Flotte og udmærkede 3D-skydespil, som dog ikke fik nogen anmeldere til at falde ned af stolen i begejstring. Men Horizon Zero Dawn, der har været under udvikling siden 2012 ser ud til at gå i en helt ny retning.

Første imponerende trailer til spillet blev vist på E3-messen i 2015 og siden har der været en stille strøm af billeder og videoer fra spillet. Tidligere i denne måned blev der f.eks. lækket et kort over spillets verden, der viste de tre hovedområder Sunfall, Meridian, og Mother’s Heart, som slår én vigtig ting fast: Spillet bliver stort. Vi glæder os til at se, hvor stort i næste uge.

Se en gameplay-trailer i 4K her.

Horizon Zero Dawn

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.