fbpx

 

 

 

 

Gaming

Legendarisk strategispil fejres med 4K-jubilæumsudgave

EA genudsender 25-års jubilaren Command & Conquer i speciel 4K-udgave, der indeholder samtlige udgaver og udvidelser.

Det kan godt være at grafikken i Command & Conquer-serien virker bedaget, men i 1995, da spillet udkom første gang, var den om ikke skelsættende, så i hvert fald i den bedre ende. Meget er der sket siden. Selve spillet kom til at definere hele realtime-strategy-genren og der er nok ikke mange på undertegnedes alder, der kan prale af ikke at have spillet Command & Conquer.

I anledning af spillets 25-års jubilæum har EA sammen med nogle af de originale Westwood Studios-teammedlemmer hos Petroglyph samlet begge originale udgaver af spillet samt de tre udvidelsespakker, pudset grafikken op til 4K-opløsning og gjort klar til lancering den 5. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Command & Conquer Remastered kan fås som ren digital udgave hos Steam, Origin og som en del af et Origin Access Premier-abonnement. Det koster 20 dollars – omkring 140 kroner. Men det kan også fås i to forskellige fysiske samlerudgaver, hvoraf den dyreste bl.a. indeholder USB-drev med over 7 timers originalmusik.

Spillet inkluderer nu moderne multiplayer-funktioner som brugerdefinerede spil, 1v1 hurtig match, Elo-baseret matchmaking, leaderboards, “og meget mere.”

– Vi har taget det klassiske gameplay og tilføjet de mest efterspurgte funktioner, såsom Skirmish-mode til Tiberian Dawn, forbedringer af livskvalitetskontrol og fuld Steam-integration med UGC-support, siger Jim Vesella fra EA i en pressemeddelelse.

Her er en video med et gensyn:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button