×
Gaming

Legendarisk strategispil fejres med 4K-jubilæumsudgave

EA genudsender 25-års jubilaren Command & Conquer i speciel 4K-udgave, der indeholder samtlige udgaver og udvidelser.

Det kan godt være at grafikken i Command & Conquer-serien virker bedaget, men i 1995, da spillet udkom første gang, var den om ikke skelsættende, så i hvert fald i den bedre ende. Meget er der sket siden. Selve spillet kom til at definere hele realtime-strategy-genren og der er nok ikke mange på undertegnedes alder, der kan prale af ikke at have spillet Command & Conquer.

I anledning af spillets 25-års jubilæum har EA sammen med nogle af de originale Westwood Studios-teammedlemmer hos Petroglyph samlet begge originale udgaver af spillet samt de tre udvidelsespakker, pudset grafikken op til 4K-opløsning og gjort klar til lancering den 5. juni.

Command & Conquer Remastered kan fås som ren digital udgave hos Steam, Origin og som en del af et Origin Access Premier-abonnement. Det koster 20 dollars – omkring 140 kroner. Men det kan også fås i to forskellige fysiske samlerudgaver, hvoraf den dyreste bl.a. indeholder USB-drev med over 7 timers originalmusik.

Spillet inkluderer nu moderne multiplayer-funktioner som brugerdefinerede spil, 1v1 hurtig match, Elo-baseret matchmaking, leaderboards, “og meget mere.”

– Vi har taget det klassiske gameplay og tilføjet de mest efterspurgte funktioner, såsom Skirmish-mode til Tiberian Dawn, forbedringer af livskvalitetskontrol og fuld Steam-integration med UGC-support, siger Jim Vesella fra EA i en pressemeddelelse.

Her er en video med et gensyn:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.