×
TophistorieTV 2 Play

TV 2 Play tester live-streaming i 4K

I weekenden kunne seerne på TV 2 Play se La Liga-fodboldkampen mellem Real Madrid og Getafe i 4K-opløsning.

Fodboldfans kunne lørdag se live-streamingen af La Liga-kampen mellem Real Madrid og Getafe i funklende 4K. Det er, så vidt vides, første gang TV 2 Play streamer en live-transmission i 4K. De betegner det som en test. Det skriver Recordere.dk.

Testen kommer belejligt, idet VM i fodbold skydes igang den 20. november i Qatar. Der er dog endnu ikke meldt noget officielt ud, om kampene sendes i den højere opløsning.

Konkurrenten DR, som TV 2 deler rettighederne til VM med, har tidligere meldt ud, at de ikke har rettighederne til at sende kampene i 4K.

Det er forholdsvis nyt, at de to kanaler er begyndt at kigge på den højere opløsning. Så sent som i slutningen af september meddelte de, at serierne Carmen Curlers (DR) og Badehotellet sæson 9 (TV 2 Play) kan streames i 4K.

For at se med kræves det rette udstyr. Ud over et kompatibelt tv skal man bruge en Apple TV 4K-boks eller en Google TV-afspiller som eksempelvis Chromecast med Google TV.

Selv om billedkvaliteten er hævet, sendes der fortsat uden HDR. Der sendes heller ikke i surround, men fortast kun i stereo.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.