ElbilerTophistorie

Prisen på den nye Kia Niro EV er klar

Den danske pris for den nye Kira Niro EV starter ved 309.900 kroner. Det er for Long Range udgaven, med en rækkevidde på 460 kilometer.

Kia er klar med prisen på den nye, faceliftede Niro EV, og den ser ganske rimelig ud. Bilen kommer kun i en enkelt model, nemlig Long Range, men til gengæld i tre forskellige udstyrsniveauer. Prisen starter ved 309.000 kroner, hvilket faktisk er en anelse billigere end vi gættede på.

Til den pris får man Long Range-modellen, der har en batteripakke på 64,8 kWh og en rækkevidde på op til 460 kilometer (WLTP). Det er ikke dårligt. Ladekapaciteten er til gengæld underlig blodfattig. Den er på bare 72 kW.

Det betyder, at det vil tage op mod 45 minutter at lade bilen op fra 10-80 procent. Det er ikke kvikt, når man ser på konkurrenterne.

Det betyder også, at man nok ikke skal benytte bilens nye Vehicle-to-Device-funktion, V2D, for ofte.

HestekræfterRækkeviddeForbrugBatteri
Long Range FWD204 hk460 km162 kW/km64,8 kWh

Kan man leve med det lille aber dabai, får man allerede gode funktioner med i indstigningsmodellen. Heriblandt adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og skiltegenkendelse; features du typisk må betale ekstra for hus konkurrenterne. Den har desuden batterivarmer, varmepumpe, p-sensor i bag og varme i forsæderne.

For 20.000 kroner mere kan man køre derfra i Kia Niro EV Prestige-udgaven, der derudover blandt andet byder på udvidet motorvejsassistent, p-sensor i for og regnsensor. Den har også navigationsbaseret opladningsforberedelse af batteriet, så det har den optimale temperatur, når du når frem til lynladeren.

Udgaven med det højeste udstyrsniveau hedder Upgrade og den koster 349.900 kroner. Den har al udstyret fra de øvrige udgaver, ligesom den har el-bagklap, aktiv blindvinkelassistent og trådløs mobiloplader.

Der er, naturligvis, også visuelle forskelle mellem udstyrsniveauerne; jo flere penge, jo mere lir. En komplet liste over udstyr kan findes lige her.

NiroPrestigeUpgrade
Long Range FWD309.900 kr.329.900 kr.349.900 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.