×
ElbilerTophistorie

Priser på Citroën ë-C3 – Danmarks billigste elbil

Når Citroën ë-C3 kører på vejene herhjemme inden sommerferien, bliver det til startpriser på 179.990 kroner.

Det seneste års tid er elbilerne raslet ned i pris, men nu lander den billigste af dem alle. Citroën har sat priser på ë-C3, der blev præsenteret sidste år og kommer til Danmark inden sommerferien. Med en startpris på bare 179.990 kroner kan modellen bryste sig af titlen som den billigste elbil i Danmark.

Bevares, basisversionen er en forholdsvis skrabet sag, der ikke egner sig til langture. Men selv om man vælger topmodellen, er prisen stadig på under 200.000 kroner.

Citroën ë-C3 kommer kun i en udgave med en enkelt motor- og batterivariant. Motoren leverer 113 heste mens 44 kWh batteriet giver bilen en rækkevidde på op til 320 WLTP-kilometer. Til gengæld kommer den i tre udstyrsvarianter.

Fælles for de tre varianter er også ladeeffekten, der er på 11 kW AC og op til 100 kW DC. Det skulle være nok til at lade batteriet fra 20-80 procent på 26 minutter, hvis man holder ind ved en lynlader.

Tre udstyrsvarianter

Basisudgaven hedder You og byder på blandt andet 16 tommer fælge, head-up display, fartpilot med hastighedsbegrænser, skiltegenkendelse og el-justerbare sidespejle.

Går man et trin op til Impress udgaven får man skiftet til 17-tommer alufælge, ligesom der er bakkamera, klimaanlæg, 10-tommer touchskærm med trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning og regnsensor oven i hatten. Den står som udgangspunkt i 192.990 kroner.

Sidst er der VTR Sport udgaven, der blandt andet har varme i sæder og rat. Den kan købes fra 199.990 kroner.

Citroën ë-C3

Det er allerede nu muligt at konfigurere og bestille Citroën ë-C3 på selskabets danske hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.