fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Rygte: Ny PlayStation 5 lander i 2022

Ifølge et nyt rygte, lander der en ny PlayStation 5 i 2022.

En ny rapport fra det taiwanske medie DigiTimes hævder nemlig, at Sonys leverandører inklusiv chipfabrikanten TSMC planlægger at starte produktionen af en nydesignet PlayStation 5-konsol, i andet eller tredje kvartal 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DigiTimes rapporterer desuden, at den kommende PS5 vil blive udstyret med en ny “semi-customized” 6nm CPU fra AMD. Hvorvidt dette har en indflydelse på ydelsen er uvist, men det bliver sandsynligvis billigere for Sony, at producere denne nye version af PS5.

Det er dog sandsynligt, at redesignet udelukkende er fokuseret på den interne hardware og ikke indeholder væsentlige ændringer i det ydre/eksterne design. Derfor er det altså ikke sikkert, at man kan forvente en PS5 Slim eller PS5 Pro, men nærmere en optimering af den interne hardware. Sony har tidligere lavet små hardware-ændringer og optimeringer på forrige konsoller, såsom PS4 og PS3.

Venter man på en PS5 Slim eller Pro, skal man nok have lidt tålmodighed et stykke tid endnu. Sony har generelt set introduceret Slim-modeller tidligst 3 år efter lanceringen af en konsol.

Rygtet er ikke blevet bekræftet af Sony, derfor skal det lige tages med et gran salt.

Selvom den globale chipmangel er en fortsat kæp i hjulet for Sony og resten af tech-industrien, formåede Sony alligevel at sælge 7,8 millioner PS5-konsoller, til og med april 2021. Læs artiklen her: Sony har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Sony indgår samarbejde med Discord

Back to top button