×
Gaming

Så kom der endelig en udgivelsesdato på Gran Turismo Sport

Har man en PlayStation og en interesse for biler, så spiller man Gran Turismo-serien. GT har længe været et af konsollens flagskibe og hvert nyt bidrag til serien har presset sin konsolgeneration til det yderste, så derfor har Gran Turismo Sport været længe ventet til PlayStation 4. Nu ligger udgivelsesdatoen fast: 17. oktober i USA mens vi må vente en dag længere i Europa.

Forsinkelser og en aflyst beta

Men dette syvende bidrag til serien har været præget af forsinkelser. Det er næsten et helt år siden, at spillet skulle være udkommet og planen var også at afholde en beta i løbet af denne sommer, der skulle være åben for alle. Men i stedet blev det til en lukket beta og endnu en udsættelse.

Men nu har udviklerne Polophony Digital endelig meddelt en konkret udgivelsesdato.

Inkluderet kampagne

”Vi går nu ind i det sidste stadium af finpudsningen mens vi forbereder lanceringen,” har firmaets direktør Kazunori Yamauchi skrevet i en blog. Han siger også, at de snart er klar til at løfte sløret for detaljer om spillets forskellige game modes, biler, baner og den nye kampagne, der også bliver en del af GT Sport.

Kom helt i førersædet med VR

Gran Turismo-serien er kendt for sine mange ekstremt virkelighedstro biler og baner, så det er altid ventet med spænding, hvilke der vil blive inkluderet. Som noget helt nyt for serien, vil Gran Turismo Sport understøtte PlayStation VR – så du kommer til at vælge mellem den mest realistiske skildring af at sidde i en virtuel bil nogensinde eller den sprøde 4K-grafik på din fladskærm (opløsningen i virtuel reality er noget lavere).

På Xbox-siden har Microsoft Forza Motorsport, hvor 7’eren i den serie udkommer 3. oktober. En dato der kan have været med til at fastlægge datoen for GT Sport, så Microsoft ikke løber med hele omtalen. GT Sport udkommer både i en almindelig udgave og en noget dyrere Limited Edition, der inkluderer 8 ekstra biler, fancy udsmykning til bil og fører samt en million af spillets virtuelle penge.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.