×
GamingTophistorie

Se et smugkig på Gran Turismo-filmen

Sony er i gang med produktionen af en film baseret på Gran Turismo-spilserien. Det første klip er nu frigivet i forbindelse med CES-messen.

Sony har kastet sig over en filmatisering af Gran Turismo baseret på de populære bilspil. Bilsimulatoren fra PlayStation-konsollen indeholder måske ikke den store historie og man har, måske af samme årsag, valgt at fortælle historien om Jann Mardenborough.

Jann Mardenborough var så dygtig en racerkører i spillet, at han vandt tv-programmet GT Academy og endte med en karriere som racerkører for Nissan i den virkelige verden. Her har han kørt både Le Mans, F3 European Championship og GP3 Series.

I filmen medvirker David Harbour (Stranger Things), Orlando Bloom (Ringenes Herre) og Archie Madekwe (See). Sidstnævnte indtager rollen som Jann Mardenborough.

Bag kameraet står Neill Blomkamp, der tidligere har stået bag en række relativt succesfulde science-fictionfilm. Herunder District 9 og Elysium.

Gran Turismo debuterede på den originale PlayStation tilbage i 1997. Siden da er der udgivet seks opfølgere. Senest Gran Turismo 7 i år, der er tilgængelig på PlayStation 4 og 5. Spillene har sammenlagt solgt mere end 70 millioner eksemplarer.

Det er langt fra det eneste spil, der i år får sig en filmatisering. Nintendos Super Mario kommer på det store lærred og HBO har snart premiere på The Last of Us, der ligeledes baserer sig på et PlayStation-spil.

Der er biografpremiere på Gran Turismo den 11. august i USA. En eventuel dansk premiere er der endnu ikke sat dato på.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.