Gadgets

Samsung bygger ekstern SSD-disk med fingeraftryksaflæser

Samsungs nye eksterne SSD-disk er dobbelt så hurtig som forgængeren og er udrustet med en fingeraftryksscaner, så uvedkommende kan holdes ude.

Samsung har annonceret sin seneste eksterne SSD-disk, Samsung Portable SSD T7 Touch, der ikke alene er dobbelt så hurtig som forgængeren, men også løfter databeskyttelsen til det næste niveau med ekstra sikkerhed i form af en indbygget fingeraftryksaflæser.

T7 Touch byder ifølge pressemeddelelsen på en læsehastighed på hele 1050 MB/s og en skrivehastighed på 1.000 MB/s, hvilket er dobbelt så hurtigt som forgængeren T5 og – ifølge Samsung – op til 9,5 gange hurtigere end andre eksterne HDD-enheder, som findes på markedet i dag.

Ud over adgangskodebeskyttelse og AES 256-bit hardwarekryptering har T7 Touch en indbygget fingeraftrykslæser, noget som ingen SSD-disk har haft før. På trods af den øgede hastighed, hardware tilføjelser og det hårde metal-etui i aluminium, vejer T7 Touch kun 58 gram. T7 Touch er blandt andet blevet anerkendt på CES 2020 Innovation Awards for sit innovative design.

– Vi ser, at vores kunder konstant veksler mellem job, fritid og andre projekter, og vi ønsker, at de sikkert og trygt kan tage deres indhold med sig. Takket være den nye fingeraftryksfunktion kan de nu være sikre på, at deres indhold er beskyttet, siger Jani Laaksonen, produktansvarlig for SSD i Samsung.

Samsung Portable SSD T7 Touch fås i sort og sølv.

Samsungs nye SSD-disk vil kunne købes i størrelser på 500 GB, 1 TB og 2 TB. For at sikre forbindelsen uanset hvor brugerne befinder sig, leveres harddisken med et USB Type-C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel og er kompatibelt med Windows, Mac og Android. Den anbefalede pris er 1199 kroner for 500 GB, 1.899 kroner for 1 TB og 3.499 kroner for 2 TB.

Samsung Portable SSD T7 Touch kommer i butikkerne i løbet af februar, loves det i pressemeddelelsen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.