×
GadgetsTophistorie

Samsung fejrer Disneys jubilæum med særlig udgave af The Frame

Samsungs TV-serie The Frame får en specialudgave, med 100 unikke værker og en særlig ramme, i forbindelse med Disneys 100-års jubilæum.

Det er i år Disneys 100-års jubilæum og det skal naturligvis fejres. Samsung gør det med en speciel udgave af tv’et The Frame. Det vil fås i 65 tommer og inkluderer en særlig Disney-ramme, 100 unikke Disney kunstværker og en Mickey Mouse-inspireret fjernbetjening.

“Vi er glade for at kunne tilbyde denne unikke udgave af The Frame for at fejre Disneys store jubilæum,” siger Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. “Samarbejder som disse er en spændende måde at fremhæve The Frame’s karakteristiske egenskaber, som har udviklet den måde, vi bruger vores skærme og forbruger indhold på. Vi håber, at denne unikke udgave af The Frame giver flere mennesker mulighed for at opleve den vidunderlige seeroplevelse, som TV’et har at tilbyde.”

Samarbejdet gennemsyrer hele oplevelsen af tv’et. Når det tændes, mødes man af et særligt Samsung/Disney100-logo. Rammen er i en særlig platina silver metal-farve og mest iøjenfaldende er de 100 unikke Disney-kunstværker. De kan vises i slukket tilstand og imiterer således et hængende maleri.

Billederne er sammensat af Disneys store portefølje af universer. Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm og National Geographic udgør udvalget af kunst, som kan pryde The Frame, når du ikke ser tv. Selv den solcelledrevne fjernbetjening har tydelige referencer til Mickey Mouse.

Pris og tilgængelighed.

The Frame er et 4K-QLED tv. Specialudgaven fås i 65 tommer og har en pris på 16.999 kroner. Det kan bestilles på Samsungs hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.