×
Disney+

Disney+ lokker europæere med billige priser

Der er mindre end en måned til Disney+ gør sit indtog i Europa og tjenesten går nu ud og tilbyder attraktive priser. Hvis du binder dig til et år ad gangen.

Om mindre end en måned, den 24. marts, slår Disney+ dørene op i en række europæiske lande og tjenesten er allerede begyndt at lokke potentielle kunder med gode priser. Inde premieren i USA sidste år lovede Disney et års gratis abonnement, hvis man bandt sig for tre år. 

Det tilbud var så populært, at tjenesten servere gik ned. Helt så fordelagtigt et tilbud får vi europæere dog ikke.

I Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig og Schweiz kan kunderne købe sig til et års abonnement for 59,99 euro, svarende til 448 kroner – eller knapt 38 kroner om måneden. Normalprisen på et årsabonnement er 10 euro højere. Hvis man vælger at betale fra måned til måned er prisen stadig på 6,99 euro (52 kroner).

Det bliver nok et lignende tilbud vi danskere modtager, når Disney+ åbner i de nordiske lande i løbet af sommeren.

Hvor er The Simpsons?

Filmsitet Variety fortæller, at Disney har bekræftet, at Star Wars-serien The Mandalorian bliver tilgængelig i Europa. Det er dog uvist om hele sæson 1 bliver tilgængelig på én gang, eller om afsnittene dryppes ud over en periode.

Til gengæld peger sitet på, at The Simpsons mangler fra al Disneys marketingmateriale i England og spekulerer over, om det betyder, at den populære serie ikke bliver tilgængelig i Europa. Disney har ikke kommenteret på sagen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.