Gadgets

Samsung Galaxy Book S holder ud hele dagen (og natten med)

Overraskelsen under onsdag aftens Samsung-event var den supertynde bærbare computer Galaxy Book S, der har op til 23 timers batterilevetid.

Samsung havde en overraskelse med i posen, da de havde kaldt pressen sammen til Galaxy Note 10-lanceringen onsdag aften, nemlig en supertynd bærbar computer med en imponerende batterilevetid, der bliver føjet til Galaxy-familien. Samsung Galaxy Book S er en Windows 10-computer med 13,3 tommer stor trykfølsom skærm, Qualcomm Snapdragon 8cx-processor og indbygget 4G-forbindelse.

Vægten på Galaxy Book S er på sølle 953 gram, så den vil være nem at tage med i rygsækken. Men det mest imponerende er alligevel, at Samsung hævder, at computeren kan holde i op til 23 timer på en opladning. Det er en del. Når batteriet er tømt, kan det oplades igen via et af computerens to USB-C-stik.

Samsung Galaxy Book S vil kunne fås i to farver – grå og guld – og vil komme på markedet engang i løbet af september måned, til en pris på 999 dollars, hvilket er knapt 7.000 kroner uden moms og andre afgifter. Det er ikke bekræftet at computeren sendes i butikkerne herhjemme, men det forventer vi.

Ifølge Samsung-chefen DJ Koh markerer Galaxy Book S starten på et nyt samarbejde mellem Samsung og Microsoft. Et samarbejde, der skal forbedre produktiviteten og interaktionen på tværs af “alle enheder”. Det blev lovet, at vi ville se mere inden for de næste 12 måneder.

Her er specifikationerne på Book S computeren:

OSWindows 10 Home/Pro
Skærm13,3″ FHD TFT (16:9)
ProcessorQualcomm Snapdragon 8cx
Hukommelse8 gigabyte RAM, 256/512 harddisk
Kamera720p HD
Batteri42Wh / op til 23 timer
Tilslutninger2 x USB-C, 3,5mm Jack, wifi 802.11 a/b/g/n/ac,
Bluetooth 5.0, GPS
SensorerFingeraftrykssensor, Hall Sensor, Light Sensor
LydStereohøjttalere fra AKG

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.