Gadgets

Her er de første officielle billeder af Galaxy Note 10

Officielle billeder af den kommende Samsung Galaxy Note 10 bekræfter mange af de rygter, der har floreret. Overraskelsen er en ny farve ...

Samsungs stylus-udstyrede flagskib, Galaxy Note 10, lanceres den 7. august, men allerede nu er de første officielle billeder af enheden angiveligt lækket. Billederne er lagt på nettet af ikke bare en, men to uafhængige og meget pålidelige kilder, så der er nærmest ingen tvivl om, at billederne er ægte. Billederne viser, at Samsung vil gå Huawei bedene med en skinnende blå-lilla udgave, der minder ikke så lidt om det farveskema som kineserne introducerede med P30 Pro.

Galaxy Note 10
Galaxy Note 10 i Huawei blå-lilla udgave.

Mere interessant er det naturligvis, at billederne bekræfter en del af de rygter, der har floreret om Note 10’eren; ikke mindst triple-kameraet på bagsiden, de usædvanligt tynde rammer om skærmen og et centreret punch-hole til frontkameraet.

En ting der mangler, er fingeraftryksscanneren, hvilket kan tyde på, at den er integreret direkte i skærmen. Den har også en fysisk knap mindre end tidligere modeller, hvilket sandsynligvis er Bixby-knappen, der er lagt i graven.

Tre Galaxy Note 10 modeller

Modellen på billederne er angiveligt den lille 6,3 tommer udgave, men rygterne hævder at Samsung også vil lancere en kolossal 6,75 tommer variant – såvel som en 5G-variant.

Billederne er oprindeligt lækket af Roland Quandt fra WinFuture og MySmartPtice-skribenten Ishan Agerval. Begge regnes for at være meget troværdige rygtesmede.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.